Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Паркет Декинг
Декинг Print E-mail

Дървени подови настилки за открити пространства

При производството на дървените подови настилки за открити пространства се използват известните със своята издръжливост на всякакви условия на атмосферата и влагата дървета Ироко, Ред Балау, Банкерай, Мербау, Ипе. Тези дървета по никакъв начин не се повлияват в мокри и влажни среди. Наред с това за да се увеличи устойчивостта им срещу атмосферните условия се намазват със специално масло за дърво. Горната повърхност на материала може да бъде оставена равна както и за да се предотврати хлъзгането когато е използван при мокри пространства може да бъде произведен и с шевна структура. Поради това, че долната структура на материала е произведена от изцяло същото дърво, преодолени са появяването на гъби и износването, срещани с времето при другите видове дървесни материали и пластмасови структури когато са използвани в открити пространства.

Дървените подови настилки за открити пространства могат да бъдат заковани върху дървени скари и монтирани на свободни размери както и с размери 500 мм х 500 мм във формата на декоративни карета с различни посоки без по някакъв начин да бъдат фиксирани за земята. С тази система при желание материалът може да бъде демонтиран и използван по различен начин. Настилките ни от модулни системи могат да бъдат лесно монтирани и демонтирани без да изискват някакво майсторство.

  
 

valid xhtml valid css