Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Паркет
Паркет Print E-mail

Естествени паркети

Масивен паркет се нарича паркетът получен изцяло от масивно дърво. Начело на причините за избор на масивния паркет се нареждат дългият му живот, осигуряването на много добра звукова и топлинна изолация, хигиеничността му и не задържането му на бактерии и микроби, естествено топъл и естетичен и подновяване на повърхността му при поискване. 

Цялата продукция, включваща по специална технология на пълна дебелина 16 мм или дебелина на износния слой 7 мм и дебелина 22 мм или дебелина на износния слой 10 мм,  представлява дървен материал за поставяне с различен размер и широчина, с отворени мъжки и женски жлебове от 4-те краища с не лакиран горен слой. Това осигурява високо качество и дълготрайност на продукцията.

Паркетът предлага привлекателен, естествен и доста престижен изглед във всички затворени пространства. Основната характеристика на масивния паркет е осигуряването на висока изолация.  

Астрейд Къмпани Предлага :

    
 Екзотичен Паркет Трислоен ПаркетХудожествен Паркет 
   
 Стъпала Декинг

Дюшеме

   
   

 

 

valid xhtml valid css